FairFriday.nl | It's tee time, baby: met deze 10 duurzame en eerlijke shirts kan jij de lente in!
It's tee time, baby: de temperatuur begint langzaam te stijgen en dus kunnen de t-shirts weer aan! Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van onze favoriete duurzame en eerlijke t-shirts. Wat is jouw favoriet?
Fair, Friday, Fair Friday, favourites, favourieten, fashion revolution, fair fashion, eerlijke kleding, sustainable brands, duurzame merken, duurzame t-shirts, hippe eerlijke kleding, fashionable fair fashion, sustainable t-shirts, fair t-shirts, eerlijke t-shirts, armed angels
3800
post-template-default,single,single-post,postid-3800,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

IT’S TEE TIME, BABY: met deze 10 duurzame en eerlijke shirts kan jij de lente in!

De lente komt eraan! En dan houden we van fancy jurkjes en jumpsuits, maar ook van een lekker t-shirtje tussendoor zoals dit ‘Feminsta’ shirt van Dedicated. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van onze favoriete t-shirts, van duurzaam en/of eerlijke merken natuurlijk!

1. Wie de schoen past…

DEDICATED. // Mysen Heels €34,95

Designer Brian Rea slaat de spijker op z’n kop met dit shirt. Na één stap met open toe heels zien onze voeten er ongeveer zo uit… (of zo voelt het in ieder geval). Naast dit shirt heeft Dedicated nog een hele collectie met andere shirts, zoals het ‘Feminista’ shirt dat ik aan heb. Houd je dus van prints en streetwear, dan is dit een merk om in je achterhoofd te houden.

2. Orange is the new black

Paloma Wool // Souvenir Eyes €42

3. The Milky Way

Womom // The Milky Way Shirt €49 & Don’t Fight The Feelings Shirt €39-49

We zijn nog niet zover, maar we staan nu al te popelen om het Milky Way shirt te dragen, mochten we ooit borstvoeding gaan geven. Voor nu beperken we ons tot de shirts in hun collectie die zowel door moeders als door niet-moeders gedragen kan worden. PS: Ben je even wat krapper in budget? Kijk dan bij de ‘still wearable’, daar heb je items voor een lagere prijs.

4. Hang het beest uit

Wander to Wonder // Animal Care T-Shirt €55

5. Let me wear that for ya

Armed Angels // GUSTAAV T-shirt €39,90
Kings of Indigo // Darius Tee €24,98 & Darius T-shirt €49,95
Dedicated // T-Shirt Stockholm GVO Wave €34,95

Hoezo mannen of vrouwen shirts? Wij willen kiezen uit allebei! De mannencollectie heeft soms net even wat stoerdere prints en modellen waar wij wel van houden. Zoals deze bijvoorbeeld van Armed Angels of Kings of Indigo.

6. #goodgirlscare

The Green Labels // #goodgirlscare T-Shirt €45

7. Viva La Mujer

THINKING MU // Viva La Mujer Tee €39,90

9. Take it off

Unrobe // The Eve Bridal Rose €25

Yes daar is ie hoor. Als je ons al even volgt, dan weet je dat dit merk een favoriet van ons is. Als je deze stof hebt gevoeld, dan is het zeker weten ook een favoriet van jou.

8. Hee tijger!

POPUPSHOP // Reilly Shirt €47

10. Wear honest, or nothing at all. #nudeethics

Nude Ethics // Orange Nude Ethics T-Shirt £30 & Arch Black Organic Cotton Shirt £30

‘Wear something honest or nothing at all’, dat is de lijfspreuk van dit toffe merk. En omdat we ons toch wat comfortabeler mét kleren voelen, dragen we met liefde dit merk.

Aah nog eentje dan:

Elise Chalmin // The Mona Yellow Hearts T-shirt €48Hollywood T-shirt €52

Dit merk vonden we via Sara van Whensarasmiles.
Wij werden meteen blij van hun prints en kleur! Wat is jouw favoriet?

No Comments

Post A Comment