Free Fashion Store upgrade tweedehands naar nieuwe mode

Midden in het bruisende hart van Tilburg hebben Lot van Os en Dieuwertje Vorstenbosch de Free Fashion Pop-up Store geopend waar je vanaf 7 september iedere vrijdag, zaterdag en zondag kunt komen shoppen. Hier draait alles om duurzame mode, en het mooiste? Alles is gratis.

Het idee van Lot en Dieuwertje is om tweedehands kleding te herintroduceren als het nieuwe mode. Want wat voor de één ‘afval’ is, kan voor een ander een modepareltje zijn.

En zo moet je het dan ook presenteren. Lot en Dieuwertje willen het stigma rondom tweedehands kleding stoppen — het is niet vies, het is duurzaam en stijlvol. De pop-up store voelt als een high-end boetiek, waar je de nieuwste trends kunt ontdekken zonder een cent uit te geven.

De ondernemers geven je daarnaast een kijkje achter de schermen: hoe zij kleding donaties ontvangen, sorteren en klaarstomen voor een tweede leven.

Hun ambitie is groot en zij willen Nederland inspireren en bereiken om samen een einde te maken aan overproductie in de mode-industrie door te kiezen voor wat er al is. Om de deuren van de pop-up store niet te hoeven sluiten aan het einde van de maand roepen zij mensen op om langs te komen, te doneren en het initiatief te delen met anderen.

Avatar
Anne de Vries
Geen reactie's

Geef een reactie