17 & 18 juni 2017: Lekker op bezoek bij de biologische boer!

Ervaar zelf eens wat biologisch boeren zo uniek maakt en kom lekker naar de biologische boer! Het weekend van 17 en 18 juni 2017 is dé gelegenheid om in contact te komen met de bioboer en te ontdekken dat het biologisch keurmerk staat voor eerlijk en puur eten, dat gemaakt is met alle respect voor dier en natuur. Beleef een leuke dag uit, kijk, ruik, proef en neem deel aan een van de vele activiteiten. Laat je inspireren en dan zal ook jij vol overtuiging ‘Achter biologisch’ staan!

Biologische boerderijen in heel Nederland

In heel Nederland doen biologische boerderijen mee. Ze organiseren rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen en allerlei activiteiten voor volwassenen en kinderen. Je ziet, ruikt, proeft en ervaart het boerenleven en je kunt kennis maken met de boer en met zijn passie voor het vak. Ook voor kinderen is het erg leuk om te kijken hoe onze voeding op een verantwoorde manier geproduceerd kan worden. Zo kun je eigen appelsap persen, kaas proeven of een koe knuffelen. Op de website van Lekker naar de Boer vind je alle boerderijen die meedoen.

Het hele jaar door welkom

Kun je niet op 17 of 18 juni? Of heb je gewoon op een ander moment zin om een biologisch bedrijf te bezoeken? Veel boeren en tuinders organiseren het hele jaar door activiteiten, zoals excursies, workshops, plukdagen en rondleidingen waarbij de boer je van alles kan vertellen over zijn boerderij en over de biologische landbouw. Kijk in de agenda voor een overzicht van alle activiteiten.

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie