17 september: PuurFair, dé beurs voor duurzame inspiratie

Van biologisch eten tot elektrisch vervoer, van fair fashion tot duurzame architectuur: op PuurFair proef je de toekomst. Op 17 september 2017 vindt de derde editie plaats, opnieuw in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam. Dit keer samen met tijdschrift en forum Genoeg, die haar 25 jarig bestaan viert met super interessante lezingen en workshops. Kom je ook?

Rondstruinen langs stands met duurzame producten

Net als voorgaande jaren bestaat het hart van PuurFair uit een markt met tientallen stands. De stands zijn ingedeeld in themapleinen: wonen, energie, voeding, lifestyle, crowdfunding, mobiliteit en vrije tijd. Vanaf de eerste editie is het lifestyle plein het grootst, in 2017 zal mobiliteit ook aanzienlijk meer ruimte innemen. Daarnaast kun je verschillende workshops en lezingen volgen; je vult je dag in zoals jij dat wilt!

Dit jaar doet Genoeg mee met PuurFair. Fantastische sprekers als Bea Johnson, Babette Porcelein en Christian feller komen met hun inspirerende verhalen over een gelukkiger leven met minder. De Genoeg lezingen vinden deels plaats in de zijbeuk van onze Zuiveringshal. De andere lezingen in het Transformatorhuis schuin aan de overkant. Mensen die naar de Genoegdag komen, hebben automatisch een kaartje voor PuurFair.

Koop nu vast je ticket

Koop nu alvast je kaartje, alleen voor PuurFair of direct ook voor Genoeg. Kinderen jonger dan 4 jaar zijn gratis en er zijn ook familiekaarten.

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie