18 & 19 juni 2016: Lekker naar de biologische boer!

Wil jij ook weten – en zéker weten – hoe biologische producten worden geproduceerd, kom dan in het weekend van 18 en 19 juni Lekker naar de Boer. Tijdens dit Lekker naar de Boer weekend vertellen de boer en boerin je alles over hun bedrijf en kun je meegenieten van tevreden koeien, modderige biggen en volle akkers met gezonde groenten. Kom ook kijken, proeven en genieten!

Biologische boerderijen in heel Nederland

In heel Nederland doen biologische boerderijen mee. Ze organiseren rondleidingen, boerenmarkten, proeverijen en allerlei activiteiten voor volwassenen en kinderen. Je ziet, ruikt, proeft en ervaart het boerenleven en je kunt kennis maken met de boer en met zijn passie voor het vak. Ook voor kinderen is het erg leuk om te kijken hoe onze voeding op een verantwoorde manier geproduceerd kan worden. Zo kun je eigen appelsap persen, kaas proeven of een koe knuffelen. Op de website van Lekker naar de Boer vind je alle boerderijen die meedoen.

Het hele jaar door welkom

Kun je niet op 18 of 19 juni? Of heb je gewoon op een ander moment zin om een biologisch bedrijf te bezoeken? Veel boeren en tuinders organiseren het hele jaar door activiteiten, zoals excursies, workshops, plukdagen en rondleidingen waarbij de boer je van alles kan vertellen over zijn boerderij en over de biologische landbouw. Kijk in de agenda voor een overzicht van alle activiteiten.

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie