18 november in Groningen: lezing Peter Blok over ‘Anders Bouwen’

Voor de allereerste keer kunnen we aankondigen dat een van onze bloggers een ‘eigenwijsblije’ lezing zal verzorgen: hoe tof (en interessant) is dat? Onze blogger (en architect) Peter Blok zal vrijdag 18 november in Haren (Groningen) een paar uur lang vertellen over zijn jarenlange ervaringen met duurzaam bouwen, zoals bouwen met hout, stro en klei.

Peter bouwde zijn eigen huis van hout, stro en klei

Het eerste artikel dat Peter voor Eigenwijs Blij schreef was ‘Zelf een huis bouwen van hout, stro en klei: mijn ervaringen‘. Sindsdien zien we op de redactie dit artikel dagelijks hoog terugkomen in onze statistieken, evenals zijn artikel ‘Koken op een houtfornuis: mijn ervaringen en ideeën‘. Anders wonen, duurzaam bouwen, ecologisch wonen; hoe je het ook maar wilt noemen, het idee om bouwen en wonen drastisch anders aan te pakken leeft!

Lezing ‘Anders Bouwen’ op vrijdag 18 november 2016

Meer weten over de toekomst van bouwen en wonen volgens architect Peter Blok? Kom dan vrijdag 18 november tussen 11.00 – 15.00 uur luisteren naar zijn ideeën en ervaringen. De lezing ‘Anders Bouwen’ wordt georganiseerd door Ecodorp Noordeland en zal plaatsvinden in Erasmusheem aan de Erasmuslaan 23 in Haren (Groningen). Neem een broodje mee, voor soep wordt gezorgd. En wees zo vriendelijk (onder meer in verband met die soep) om je van te voren aan te melden via noordeland@gmail.com. Wij zijn er (heeeel waarschijnlijk) in ieder geval bij!

anders-bouwen-flyer-groningen

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie