18 september: PuurFair, dé beurs voor duurzame inspiratie

Vorig jaar mocht Eigenwijs Blij de eerste editie van PuurFair bezoeken. Op 18 september 2016 vindt de tweede editie plaats, ditmaal in de Westergasfabriek in Amsterdam. Van biologisch eten tot elektrisch vervoer, van fair fashion tot duurzame architectuur: op PuurFair proef je de toekomst. Kom je ook? De hoogte van je entreegeld mag je helemaal zelf bepalen!

Rondstruinen langs stands met duurzame producten

Net als vorig jaar bestaat het hart van PuurFair uit een markt met tientallen stands. De stands zijn ingedeeld in themapleinen: wonen, energie, voeding, lifestyle, crowdfunding, mobiliteit en vrije tijd. Daarnaast kun je verschillende workshops en lezingen volgen; je vult je dag in zoals jij dat wilt!

Betaal wat je zelf wilt

Een van onze kritiekpunten vorig jaar was dat 10 euro misschien wel wat duur was. Dat probleem is dit jaar op een verrassende manier opgelost: achteraf bepaal je gewoon zelf wat je betaalt! PuurFair 2016 gaat werken met het waardebepaling achteraf systeem. Je bepaalt dus zelf wat je betaalt na afloop van de beurs! Desondanks is het wel handig om vooraf al een kaartje voor PuurFair te reserveren.

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie