19 & 20 september: PuurFair, dé beurs voor duurzame inspiratie

PuurFair is dé nationale beurs voor duurzame inspiratie. Op 19 en 20 september 2015 krijg je een overzicht van vele duurzame producten, merken en trends. Techniek, huis en inrichting, mode, make-up, voedsel en vrije tijd: laat je informeren en helpen bij je keuze voor een duurzamere levensstijl en scoor interessante aanbiedingen!

PuurFair in Undercurrent in Amsterdam Noord

PuurFair vindt plaats op 19 en 20 september 2015 van 10 tot 18 uur in Undercurrent, Amsterdam Noord. De thema’s zijn lifestyle, wonen, energie, mobiliteit, voeding en vrije tijd. Op het terrein van het hippe Undercurrent vind je een hal vol stands. Bovendien is er een breed programma met lezingen, workshops en films, een excursie naar duurzame broedplaats De Ceuvel en inspirerende kinderactiviteiten.

Proef de toekomst

Van biologisch eten tot elektrisch vervoer, van zonnefolie tot houten speelgoed: op PuurFair proef je de toekomst. Het hart van de beurs is de markt met tientallen stands, ingedeeld in de thema’s Mode & Lifestyle, Voeding, Groen plein, Mobiliteit, Crowdfunding, Wonen & Energie en Vrije tijd. Standhouders tonen de producten. Trends en innovatie ervaar je door de vele sprekers, start-ups, workshops en demonstraties. PuurFair helpt je om duurzame keuzes te maken.

PuurFair_plattegrond_Undercurrent2_web

Duurzaamheid is een belevenis

Duurzaamheid saai? Zeker niet. Tijdens PuurFair kun je namelijk van alles in de praktijk beleven. Ook zijn er films, lezingen en workshops en kunnen bezoekers een raamtuin bouwen of elektrisch fietsen. Voor kinderen is er ook van alles te doen, zoals een insectenhuis bouwen of spelen met futuristische skelters. Met ook nog een excursie naar Ceuvel inspireren we mensen tot een duurzame woon- en leefstijl! Dat maakt PuurFair ook nog eens een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Locatie en toegangsprijzen PuurFair

PuurFair 2015 vindt plaats op 19 en 20 september 2015 van 10 tot 18 uur in Undercurrent, Amsterdam Noord. Undercurrent is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets, openbaar vervoer en is 10 minuten lopen verwijderd van de gratis NDSM pont die van en naar Amsterdam Centraal Station vaart. Een dagkaart kost 10 euro. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar betalen 5 euro.

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie