4 & 5 juni: Love for Life – het positieve lifestyle event voor Food, Body & Mind

Nieuw, nieuw, nieuw en zó eigenwijs blij! Zaterdag 4 en zondag 5 juni vindt de eerste editie van Love for Life plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dit event draait om Food, Body & Mind en heeft een fijne, positieve insteek. Eigenwijs Blij gaat met twee bloggers heen om de sfeer te proeven en nieuwe trends te spotten. Kom je ook?

Love for Life: wat kun je verwachten?

Op een positieve manier in kleine stappen toewerken naar een groener en gelukkiger leven. Dat is de insteek van Eigenwijs Blij. En dat past verrassend goed bij de insteek van Love for Life:

Tijdens Love for Life doe je nieuwe inspiratie op en geven we je handvaten om het anders, op een positieve manier, aan te gaan pakken.

De eerste editie voelt qua aantal deelnemers misschien nog wat kleinschalig (krap 60 exposanten), maar de uitwerking belooft veel meer te zijn dan een markt met kraampjes waar je al pratende met je metgezel een beetje half aandachtig doorheen loopt. Love for Life vraagt namelijk ook om actieve participatie van de bezoekers. En dan wordt zo’n event meestal echt leuk. Workshops, lezingen en gewoon actief wat doen bij de stands: er kan van alles. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar rondjes sprinten en vervolgens tot rust komen tijdens een workshop yoga of mediteren? Of leer nieuwe dingen tijdens een van de vele kookdemo’s. Check de website van Love for Life voor de deelnemers, de plattegrond en de timetables voor beide dagen.

Bestel je kaarten online en schrijf je vast in voor de workshops

Koop je kaarten voor Love for Life nu via de website van het event en je betaalt 18 euro per kaart. Ook kun je je dan vooraf inschrijven voor twee van de vele sessies. Vol is vol, en zo voorkom je dat je op de dag zelf niet kunt zien en doen waar je je op verheugd had. Wij verheugen ons in ieder geval al op een inspirerend dagje uit!

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie