6 t/m 14 mei: Vogelweek 2017, ga je mee vogels kijken?

Van 6 t/m 14 mei organiseert Vogelbescherming Nederland in samenwerking met vele lokale vogelwerkgroepen, vrijwilligers en collega-natuurbeschermers de Nationale Vogelweek. Iedereen kan tijdens de Vogelweek de meest verbazingwekkende vogels in het wild ontdekken. Door het hele land zijn er namelijk honderden gratis vogelexcursies en activiteiten. Ga mee op vogelexcursie en ontdek de prachtige natuur van Nederland.

Ontdek de vogelrijkdom van Nederland!

Onder leiding van enthousiaste en deskundige gidsen kan iedereen ontdekken hoe ongelofelijk rijk ons land is aan vogels en hoe leuk het is om vogels te kijken. Tijdens de Nationale Vogelweek zijn er in alle provincies vogelexcursies, wandelingen, workshops en andere vogelactiviteiten. De meeste deelnemers zullen vogels ontdekken die ze nooit eerder hebben gezien of nog nooit van zo dichtbij. Iedereen kan meedoen en vrijwel alle activiteiten zijn gratis.

Wat is er in de Vogelweek te doen bij mij in de buurt?

Op de website van de Vogelweek vind je een overzicht van alle activiteiten. Eigenwijs Blij HQ zit in Groningen en bij ons in de buurt kunnen we natuurlijk Nationaal Park Lauwersmeer in, gierzwaluwen bekijken en het moeras in. Kinderen kunnen op een leuke manier aan de slag met vogelkastjes. Genoeg te doen dus! Aanmelden is verplicht, maar dat is dan ook alles. Wees er wel snel bij, want vol is vol. Ga ook mee op pad in de Nationale Vogelweek!

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie