Bio-beurs Zwolle 18 & 19 januari 2017: ‘Groen Bloeit!’

Op 18 en 19 januari 2017 kun je weer de jaarlijkse Bio-beurs in Zwolle bezoeken. In de IJsselhallen vind je 200 stands, waaronder een Foodplein, en kun je meedoen aan tientallen workshops. Twee dagen lang inspiratie voor iedereen met interesse in biologisch ondernemen. Eigenwijs Blij zal er zeker bij zijn en natuurlijk onze opgedane ervaringen en kennis delen. Kom je ook?

Groen Bloeit!

Dit jaar is het hoofdthema van de Bio-beurs ‘Groen Bloeit’. Diverse vormen van innovatie, het klimaat en true pricing zullen in de workshops en lezingen aan bod komen. Daarnaast is er natuurlijk van alles te ontdekken bij de vele stands. Vorig jaar waren we verrast door de mooie variatie aan grote spelers en eenpitters. We zijn erg benieuwd welke nieuwe spelers we dit jaar zullen tegenkomen!

Wat is er precies te zien en beleven tijdens de Bio-beurs?

De Bio-beurs is vooral voor ondernemers en minder voor consumenten. Zo hoef je bijvoorbeeld als consument niet per se dingen te weten over de nieuwste landbouwmachines. Maar dat wil niet zeggen dat de beurs niet een heel mooi beeld geeft van de huidige stand van zaken én de ontwikkelingen. Naast zo’n 200 bedrijven en 70 workshops is er bijvoorbeeld ook nog een plein waar culinaire experts in de keuken een verrassend programma neerzetten. Check het programma van de Bio-beurs en kijk of er ook wat voor jou tussen zit!

Tickets en tijden

De Bio-beurs vindt plaats op woensdag en donderdag 18 en 19 januari 2017: woensdag van 11.00 tot 21.00 uur, donderdag van 10.00 tot 19.00 uur. Dagkaarten kosten 6 euro en kun je online bestellen. Aan de deur ben je 7,50 euro kwijt. De IJsselhallen Zwolle liggen dichtbij de A28 en zijn vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
1 Reactie
  • Avatar
    Marlinde
    Geplaatst op 10:27h, 11 januari Beantwoorden

    Ja leuk, ben ook van plan erheen te gaan op woensdag!

Geef een reactie