Bio-beurs Zwolle 20 & 21 januari 2016: biologisch groeit!

Op 20 en 21 januari 2016 kun je weer de jaarlijkse Bio-beurs in Zwolle bezoeken. In de IJsselhallen vind je 200 stands, waaronder een Foodplein, en kun je meedoen aan tientallen workshops. Twee dagen lang inspiratie voor iedereen met interesse in biologisch ondernemen. Eigenwijs Blij is van plan een bezoek te brengen aan de Bio-beurs. Kom je ook?

Biologisch groeit als kool!

Biologisch is razend populair. In Nederland groeit de verkoop van biologische producten in 2015 naar verwachting met meer dan 15% en ook wereldwijd stijgt de vraag. Zo’n snelle groei brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Is er wel voldoende aanbod? Zijn er voldoende (nieuwe) biologische boeren en tuinders? En hoe zorgen we ervoor dat een eerlijke prijs onderdeel blijven uitmaken van de sector? Daarom is het thema van Bio-beurs 2016: ‘Groen groeit’. Zowel op de beursvloer als in het workshopprogramma komt dit onderwerp volop aan bod in de vorm van omschakelaars, jonge boeren, innovaties en nog veel meer!

Wat is er precies te zien en beleven tijdens de Bio-beurs?

De Bio-beurs is vooral voor ondernemers en minder voor consumenten. Zo hoef ik bijvoorbeeld als consument niet per se dingen te weten over de nieuwste landbouwmachines. Maar dat wil niet zeggen dat de beurs niet een heel mooi beeld geeft van de huidige stand van zaken én de ontwikkelingen. Naast zo’n 200 bedrijven en 60 workshops is er bijvoorbeeld ook nog een plein waar culinaire experts in de keuken een verrassend programma neerzetten. Check het programma van de Bio-beurs en kijk of er ook wat voor jou tussen zit!

Tickets en tijden

De Bio-beurs vindt plaats op woensdag en donderdag 20 en 21 januari 2016: woensdag van 11.00 tot 21.00 uur, donderdag van 10.00 tot 19.00 uur. Dagkaarten kosten 5 euro en kun je online bestellen. De IJsselhallen Zwolle liggen dichtbij de A28 en zijn vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie