Fair Friday wordt onderdeel van Doe Duurzaam

Doe Duurzaam, hét platform voor duurzaamheid met handelingsperspectief, kondigt met trots de overname aan van Fair Friday. Doe Duurzaam is van plan het platform te blijven voortzetten in de geest van wat Anne en Elrike hebben opgebouwd: persoonlijk, inspirerend en trouw aan de kernwaarden van eerlijke en betaalbare mode.

Danny Oosterveer, mede-eigenaar van Doe Duurzaam, ziet de overname als een kans om de horizon van Doe Duurzaam te verbreden: “Fair Friday heeft een unieke stem in de wereld van duurzame mode. De visie van Anne en Elrike heeft een hele gemeenschap geïnspireerd, en we kijken ernaar uit om dit met Doe Duurzaam voort te zetten en uit te bouwen. We zijn zo enthousiast over Fair Friday omdat het, net onze andere media, handelingsperspectief biedt. Fair Friday is een inspiratiebron voor duurzame kleding en geeft haar volgers de handvaten voor een eerlijke kledingkast“. Door Fair Friday te integreren in doe-duurzaam.nl en de podcasts de Groene Nerds en Expeditie Gasloos, zal Doe Duurzaam een complete bestemming worden voor iedereen die bewust wil leven.

Anne en Elrike, oprichters van Fair Friday: “We zijn blij dat onze missie om een eerlijke en duurzame kledingkast toegankelijk te maken voor iedereen, wordt voortgezet bij Doe Duurzaam. Met hun ervaring en visie zien we Fair Friday in goede handen, en we zijn blij dat ons initiatief bij Doe Duurzaam verder kan groeien.

Avatar
Danny Oosterveer
Geen reactie's

Geef een reactie