Goed voornemen nodig? Overweeg dan de VeggieChallenge!

Het einde van het jaar nadert en voor veel mensen is het weer tijd om goede voornemens te bedenken. Stoppen met roken, meer bewegen, minder alcohol, meer vrijwilligerswerk, minder vlees… Op Eigenwijs Blij hebben we al best vaak aandacht besteed aan de VeganChallenge: 30 dagen lang compleet plantaardig eten. Maar dat was altijd gekoppeld aan een maand (april of oktober) en bovendien voor veel mensen een stapje te ver. Wil je toch minder vlees, zuivel en eieren eten en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Overweeg dan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder dierlijk eten

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Maak een gezonde start met jouw eigen persoonlijke VeggieChallenge. De website van VeggieChallenge helpt je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning.

Een meer plantaardige lifestyle geeft dus je gezondheid een flinke boost, verkleint je kans op hart- en vaatziekten, redt dieren- en mensenlevens en bespaart bijna net zoveel broeikasgassen als wanneer je geen gas, verwarming en warm water zou gebruiken in je huis. Je hoeft dus niet te kiezen tussen je gezondheid, de dieren, het milieu of je smaakpapillen. Door deel te nemen aan de VeggieChallenge – zelfs als ga je maar 1 dag per week plantaardiger eten- doe je iets goeds voor alle vier tegelijk! Durf vandaag de eerste stap te zetten!

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie