Ontdek nieuwe vegan producten tijdens VegFest op 28 en 29 oktober!

Tijdens het weekend van 28 en 29 oktober 2017 is het weer tijd voor VegFestNL in het Beatrixgebouw in Jaarbeurs Utrecht. Het is alweer de vierde editie en het belooft weer een groot feest te worden. Eigenwijs Blij gaat dit jaar zeker een kijkje nemen. We zijn enorm benieuwd naar de muziek, stands, kookdemonstraties, sprekers, de uitreiking van de Vegan Awards en heel veel meer. Kom je ook?

Vol vegan programma

Gezien de standhouders belooft VegFest zijn naam eer aan te doen. Zo hebben we nu al zin in alles wat er te snoepen zal zijn, zoals de Dutch Weed Burger en de kaasjes van Charly’s All is Fair. Ook zijn we benieuwd naar de nieuwste producten op het gebied van vleesvervangers. Die ontwikkelingen gaan zo snel dat er bijna niet meer tegen te eten is. Daarnaast zullen er enorm veel sprekers en demo’s zijn, van filosofen tot ondernemers, van foodies tot activisten. Het kan bijna niet anders of je gaat geïnspireerd weer naar huis.

Hoe zit het nu precies met VegFest?

VegFestNL 2017 vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, Beatrixgebouw begane grond, Expozaal en 1e verdieping (ingang via de draaideuren aan de kant van restaurant Zeijn), op zaterdag 28 oktober van 11.00 tot 19.00 en zondag 29 oktober van 11.00 tot 19.00. Online voorverkoop VegFest: leden van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en vaste donateurs van Animal Rights betalen slechts €5,-, niet leden betalen in de online voorverkoop €10,-. Aan de deur kost een ticket €15,- (alleen cash, geldt voor leden van de NVV en niet leden!). Eén ticket is voor beide dagen geldig.

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie