Stemmen! Wat is jouw favoriete biologische winkel?

Heb je een winkel met biologische producten waar je graag shopt? Een boerderijwinkel waar je graag voor omfietst? Of een biologische webwinkel waar je regelmatig bestelt? Laat dan je stem gelden in de verkiezing ‘Mijn Favoriete Biowinkel’. Dan maak je ook nog eens kans op een box met biologische producten ter waarde van 50 euro. Stemmen kan t/m 10 januari 2016.

Stemmen op jouw favoriet biowinkel!

De verkiezing vindt plaats in 4 categorieën: biologische boerderijwinkel, middelgrote biologische winkel, grote biologische winkel en biologische webwinkel. Winnaars mogen een jaar lang de titel voeren ‘Beste biologische winkel 2016, categorie X’. Dat gun je jouw favoriete winkel toch? Stemmen kan via de speciale actiewebsite. De stemmen van het publiek en de mening van de jury worden bij elkaar opgeteld. Uiteindelijk maakt de jury op woensdag 20 januari 2016, op de Bio-beurs in Zwolle, bekend welke winkels zich beste biologische winkel van Nederland mogen noemen. Je hebt tot en met 10 januari 2016 de tijd om te stemmen. Laat je stem horen!

biologischewijnwinkel.nl_

Ook genomineerd: BiologischeWijnwinkel van onze blogger Frank

Hartstikke tof, de webwinkel van onze blogger Frank is ook genomineerd! Bij BiologischeWijnwinkel.nl kun je terecht voor de lekkerste biologische wijn en biodynamische wijnen (weten wij uit ervaring). We wensen Frank heel veel succes in deze verkiezing!

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
1 Reactie
  • Avatar
    Lies
    Geplaatst op 12:12h, 04 december Beantwoorden

    Jammer dat de Tuinen niet genomineerd is

Geef een reactie