VeggieWorld Utrecht: ontdek op 11 en 12 maart de toekomst van vegan!

Van Londen tot Parijs, van Berlijn tot Barcelona: VeggieWorld is een jaarlijks door Europa reizende beurs waarop je kunt zien, horen, proeven en voelen hoe de huidige stand van zaken op het gebied van veganisme is. VeggieWorld is de oudste en grootste Europese beurs voor de vegan lifestyle. In het weekend van 11 en 12 maart 2017 strijkt VeggieWorld neer in de Jaarbeurs in Utrecht. Eigenwijs Blij zal ook een kijkje nemen en na afloop het een en ander over VeggieWorld schrijven. Kom je ook?

Afgelopen jaar de eerste editie van VeggieWorld Utrecht

Vorig jaar werd VeggieWorld voor het eerst in Nederland georganiseerd. Louise stuurde een aantal veganistische Facebookvrienden op pad voor een sfeerimpressie. Iedereen was laaiend enthousiast en ging met vollere tassen dan verwacht naar huis. Ook de organisatoren waren blij verrast met de opkomst. Een tweede editie zou er dus zeker komen.

Kom je ook?

Kijk op de website van VeggieWorld voor de exposanten en het programma. Ook kun je hier alvast tickets kopen, want die zijn online net een beetje goedkoper dan aan de kassa. Wij hebben er zin in!

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie