Verheug je maar vast op mooie aanbiedingen: de Bio10daagse komt er weer aan!

De vakantieperiode is voor veel mensen een tijd voor reflectie. Vind ik mijn werk nog wel leuk? Zou ik niet meer moeten bewegen? Hoe kan ik gezonder en/of lekkerder eten? En waarom zou ik niet wat vaker kiezen voor een biologisch product? Of dat bevalt kun je met wat extra korting uitproberen tijdens de Bio10daagse van 15 tot 24 september.

Een deel van onze bloggers eet steeds biologischer

We schreven er al over: door de jaren heen is een deel van onze bloggers heel bewust steeds biologischer gaan eten. Cecile beschreef ik haar artikel ‘Hoe ik langzaam maar zeker steeds meer biologisch ging eten‘ hoe dit proces nu al ruim 10 jaar duurt bij haar en hoe zij nog steeds nieuwe producten ontdekt. Ook Marianne zet steeds nieuwe stapjes, zoals ze beschrijft in haar artikel ‘Hoe wij steeds vaker biologisch zijn gaan eten‘. Het is een kwestie van ontdekken, uitproberen en openstaan voor nieuwe merken en producten.

De Bio10daagse is het ideale moment

De Bio10daagse is een mooi moment voor nieuwe ontdekkingen. Van 15 tot 24 september 2016 is er tien dagen lang extra promotie voor biologisch in heel Nederland. De achterliggende organisatie zorgt voor promotie door middel van commercials, maar waar je als consument echt wat aan hebt zijn de leuke aanbiedingen in de supermarkten. Zo hoeft prijs tijdelijk even geen drempel meer te zijn en kun je de stap nemen om eens iets nieuws uit te proberen. Je zal ontdekken dat tegenwoordig van vrijwel elk product wel een biologische variant verkrijgbaar is! Dus sla je slag en geniet van biologisch!

Welk product mag wat jou betreft liever gisteren dan vandaag in een biologische variant op de markt komen?

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie