Vier de Dag van de Duurzaamheid op en rond 10 oktober!

Meer focus op duurzaamheid is niet alleen noodzakelijk, maar ook inspirerend en bovendien van winstgevend. Met die visie organiseert Urgenda op dinsdag 10 oktober 2017 voor de negende keer een Dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland vinden, voor het negende jaar, duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden.

Van voorleesacties tot fietstochten: op (en rond) de Dag van de Duurzaamheid is er van alles te doen. Check de lijst met activiteiten voor een leuke, inspirerende activiteit bij jouw in de buurt. De initiatieven vliegen echt alle kanten op en dat maakt de Dag van de Duurzaamheid nu juist zo leuk.

In de wachtkamer van verschillende verloskundigenpraktijken door heel Nederland en België zullen bijvoorbeeld ervaringsdeskundigen aan de hand van hun mooiste wasbare luier toekomstige ouders voorlichten over wasbare luiers. En wat dacht je bijvoorbeeld van de Energy Battle? Op 10/10 start de zevende editie van de Energy Battle, de energiebesparingswedstrijd voor gemeenten. Elke gemeente gaat met 3 teams van 10 deelnemers zoveel mogelijk energie besparen. Bewoners, medewerkers, scholen en bedrijven gaan een maand lang aan de slag door thuis beter om te gaan met apparatuur en eenvoudige maatregelen te nemen.

En wat doe jij aan duurzaamheid?

Avatar
Redactie Eigenwijs Blij
Geen reactie's

Geef een reactie